Terug naar de resultaten
Regio Noord-Brabant

Regio Noord-Brabant

Vraagprijs € 1.850.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Uniek beleggingsobject gelegen in het centrum van Tilburg. Het object bestaat uit een winkelpand, studentenhuis met zeven kamers, appartement, garage en parkeerplaats in parkeerkelder. De ligging is in een van de oudste en authentieke straten van het centrum. Het object beschikt ook over een ruime stadstuin van ruim 150m². Kortom, het pand biedt veel mogelijkheden.

Oppervlakten...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 50 m²
Lees meer

Omschrijving

Uniek beleggingsobject gelegen in het centrum van Tilburg. Het object bestaat uit een winkelpand, studentenhuis met zeven kamers, appartement, garage en parkeerplaats in parkeerkelder. De ligging is in een van de oudste en authentieke straten van het centrum. Het object beschikt ook over een ruime stadstuin van ruim 150m². Kortom, het pand biedt veel mogelijkheden.

Oppervlakten
• Perceel in totaal 404m2
• Parkeerplaats gelegen in parkeerkelder ca. 13m2
• Winkelpand ca. 150m2
• Studentenwoning met zeven verhuurde kamers ca. 249m²
• Appartement van circa 50m²
• Garage ca. 45m²


Winkelpand
Het winkelpand is momenteel verhuurd voor een langere periode en is in gebruik als opslag/kantoor. De uitstraling van dit pand is authentiek en zeer statig. In combinatie met de ligging is dit een zeer uniek pand.

Studentenwoning
De studentenwoning heeft vier slaapkamers en een gezamenlijke keuken op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping zijn drie studentenkamers gelegen en de gezamenlijke badkamer.
Vanuit één van de studentenkamers heeft u toegang via een vaste trap tot de ruime zolderetage. De ruime zolderetage is op dit moment niet in gebruik.

Appartement
Het appartement is gelegen boven de garagebox. De garagebox bevindt zich naar achteren gelegen op het perceel. U komt via de trap in de garage bij de voordeur van het appartement. Het appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken, één slaapkamer, badkamer met douche en wastafel, separaat toilet en zeer ruim dakterras.

Garage
De garagebox onder het appartement is ruim 45m², op dit moment is deze verhuurd aan een van de bewoners uit de achterliggende straat. In de garage zit de vaste trap richting het appartement. Achter de garage is nog voldoende bergruimte.

Parkeerplaats
De parkeerplaats is gelegen aan de andere kant van de straat in een parkeerkelder. Op dit moment is de parkeerplaats verhuurd aan een winkelier uit de Heuvelstraat.

Indien u meer informatie wenst over de huurders, bodemrapporten, bestemming, etc. dan kunt u contact met ons opnemen.

Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname.

De koopakte betreft een standaard-NVM koopovereenkomst met een aantal aanvullende artikelen, zoals:
- ouderdomsclausule (bij objecten ouder dan 20 jaar)
- asbestclausule (bij objecten van voor 1993)
- notarisclausule (maximum aan kosten voor verkoper en tijdsbepaling)
- meetclausule (aansprakelijkheid verkoper en makelaar)
- voorbehoud akkoord hypotheekbank verkoper (indien van toepassing)
- niet-bewonersclausule (uitsluitend indien van toepassing)
- overige clausules voor zover van toepassing
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.850.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1900 Bouwjaar toelichting Verschillende bouwjaren objecten Oppervlakte en inhoud Perceeloppervlakte 404 m² Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 50 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Locatie winkelgebied stadscentrum Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Goed
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
overig
Regio
Noord-Brabant
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
5
Oppervlakte
50 m²
Aantal huurders
11
Bruto aanvangsrendement
0.0%

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring