Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Willem Ii-Straat 6 A in Tilburg 5038 BG

Willem II-straat 6 a

5038 BG Tilburg
Huurprijs € 414,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Businessplein Willem II-straat

Willem II-Straat 6A Tilburg

Flexibele en hoogwaardige kantoorruimten, werkplekken en vergaderruimte.

Al te huur vanaf € 414 per maand!

Hoogwaardige en volledige ingerichte kantoorruimte in het centrum van Tilburg op een ideale locatie nabij het Centraal Station....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 260 m² In units vanaf 11 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

English translation below
Businessplein Willem II-straat

Willem II-Straat 6A Tilburg

Flexibele en hoogwaardige kantoorruimten, werkplekken en vergaderruimte.

Al te huur vanaf € 414 per maand!

Hoogwaardige en volledige ingerichte kantoorruimte in het centrum van Tilburg op een ideale locatie nabij het Centraal Station.

De kantoorruimte is gelegen in Businessplein Willem II-straat. Het kantoor is in 2018 verbouwd tot een zeer luxe minicomplex. De locatie is uniek en oogt zeer ruimtelijk en modern. De grote gemeenschappelijke ruimte met haar brede lichtkoepel wordt omringd door de verschillende kantoren met glazen wanden, en is voorzien van ruimte voor flexwerkplekken, een fraaie koffiebar, lounge zitgedeelte, een grote leestafel en twee toiletgroepen. Dit samen zorgt voor een gevoel werkzaam te zijn aan een sfeervol plein. Daarnaast is de gemeenschappelijke ruimte flexibel inzetbaar voor o.a. bijeenkomsten of vergaderingen van uw bedrijf.

Faciliteiten
Alle ruimten worden inclusief vloer, plafond en kantoorinrichting aangeboden.
U hoeft enkel uw laptop mee te nemen en u kunt direct aan de slag! Uw bureau staat zelfs al te wachten.

Ligging
De ligging is vooraan in de Willem II straat, dus op een steenworp afstand van het Centraal Station van Tilburg en de centrale bushalte. Het winkelgebied is direct aansluitend op de Willem II straat en de Willem II passage verbindt de locatie direct met de Spoorzone.

Parkeren voor huurders en derden raden wij aan op het parkeerterrein ‘Smederij’ aan de Burgemeester Brokxlaan (€ 50 per maand of €1,20 per uur). U kunt via de Willem II passage onder het spoor door en daarmee bent u in 3 minuten lopen op het ICT.

Huurprijs
Kantoor 1 (11 m2): € 414 per maand (plus € 136 servicekosten), dus € 550 per maand
Kantoor 2 (14 m2): € 500 per maand (plus € 136 servicekosten), dus € 636 per maand
Kantoor 3 (14 m2): VERHUURD
Kantoor 4 (13 m2): VERHUURD
Kantoor 5 (35 m2): VERHUURD
Kantoor 6 (12 m2): VERHUURD
Vergaderruimte: € 45 per uur of € 75 per dagdeel van maximaal 4 uur

Servicekosten:
Hierin begrepen is onder andere schoonmaak, gas, elektra, water, internet, gebruik algemene ruimten, gemeentelijke en overige gebruikerslasten.

Oplevering:
De ruimte is voorzien van:
- een compleet ingericht kantoor inclusief meubels!
- centrale verwarming
- gezamenlijke toiletgroepen
- gezamenlijke uitgebreide koffiebar
- een volledig ingerichte gezamenlijke ruimte met flexwerkplekken
- een goede geluidsinstallatie inclusief microfoon.

Huur:
Flexibele mogelijkheden.
Standaard ROZ-huurcontract (model geen 7:290-ruimte, afhankelijk van het gebruik).
De ruimte wordt alleen verhuurd met BTW.
Er wordt om een waarborgsom dan wel bankgarantie gevraagd van 1 maand huur.
Voor gas, water en elektra dient een voorschot betaald te worden (zie onder huurprijs en servicekosten). Afhankelijk van het te gebruiken doel wordt deze in samenspraak met de huurder vastgesteld.

De architectuur “Amsterdamse School”
Het gebouw ademt Amsterdamse School. Voor Tilburg is dit redelijk uniek. Er zijn helaas weinig panden in deze zeer aantrekkelijke bouwstijl gebouwd in Tilburg.

De Amsterdamse School is een stijl in de bouwkunst, te plaatsen in de periode van de Moderne Bouwkunst, waartoe ook onder meer De Stijl, het Nieuwe Bouwen, de Chicago School en het expressionisme gerekend worden, die als reactie op de zogenaamde neostijlen te zien zijn.
De Amsterdamse School kenmerkt zich door gebruik van expressieve en fantastische vormen, verwant aan het expressionisme. Ze is in zekere zin ook een reactie op het rationele werk van H.P. Berlage en dan in het bijzonder op de Beurs van Berlage (1898-1903), die dus uitdrukkelijk niet tot de Amsterdamse School behoort maar gezien kan worden als het begin van het Nederlandse traditionalisme. Ook kan de ontwikkeling verklaard worden uit de overgang van Nieuwe Kunst en de buitenlandse varianten als jugendstil en art nouveau naar wat later – zeker wat betreft de decoratieve kunsten ook wel tot de art deco wordt gerekend. In 1916 bekritiseerde Michel de Klerk de werkmethodiek van Berlage en beschreef daarmee indirect op welke manier de nieuwe beweging zich hiervan distantieerde.[
Kenmerkend voor de Amsterdamse School is het gebruik van veel baksteen en het toepassen van versieringen in de gevels, in baksteen of gebeeldhouwd natuursteen. De vaak plastische gevels zijn meestal gevuld met laddervensters en worden bekroond met steile daken en soms met torentjes versierd. Het plastische karakter en de soms zelfs symbolisch aangebrachte draagconstructie veroorzaakten soms problemen bij het aanbrengen van de werkelijke draagconstructie.
Hendrik Wijdeveld gaf destijds de volgende omschrijving:
"De verschijning der Fantasievollen, die argeloos spelen met de schatten van het rationalisme. Opofferend de praktische indeling en de belangstelling voor het constructieve element voor een ver doorgevoerd principe, namelijk het principe van de tevoren vastgestelde vorm."
Gebouwen uit de Amsterdamse Schoolperiode zijn met name grote (sociale) woningbouwprojecten, scholen en enkele utilitaire werken. Door de plastische gevels en de speelse indeling hiervan is er binnen deze stijl zelden sprake van massiviteit in de gebouwen. Zij zijn wel groot, maar ogen toch menselijk.
Het expressionisme van de Amsterdamse School was de tegenpool van het Nieuwe Bouwen.
Bron: Wikipedia

Meer informatie vindt u op onze website: www.oldenkotte.com

Alle genoemde maten zijn zuiver indicatief.

Deze folder wordt u slechts ter informatie verstrekt en kan derhalve niet worden gezien als een aanbod tot verkoop of verhuur. Deze informatie bindt de eigenaar c.q. verhuurder van deze onroerende zaak op geen enkele wijze.
Met hoeveel zorg ook samengesteld, toch kunnen er onvolledigheden c.q. onjuistheden in deze informatieve folder staan. Derhalve kunt u geen rechten aan de informatie ontlenen.
Factorij Willem II-Straet

WILLEM II STRAAT 6A TILBURG

Flexible and high-level offices, work spaces and meeting room.

For rent starting from € 499,- per month!

High-level and fully decorated office space in the city center of Tilburg, located in an ideal location close to Tilburg Central Station.

The office space is located in Factorij Willem II-Straet. The office has been renovated into a very luxurious minicomplex, in 2018. All spaces are offered including floors, ceiling and office decorations. There is also a big common room with flexworkplaces, a nice coffeebar and two toilet groups. These are free of use.

Facilities
The office spaces will be offered ready to go. You only have to bring your laptop and you can start right away! Even your desk will be waiting for you.

Location
The location of is at the beginning of the Willem II straat, very close to Tilburg Central Station and the central busstop. The Willem II straat is right by the shopping center of Tilburg, and the Willem II passage connects the location directly to the Spoorzone.

Parkingwise, we suggest others to park at the parking place 'Smederij' at the Burgemeester Brokxlaan (€ 1,20 per hour). You can walk underneath the train tracks through the Willem II passage and that brings you at the ICT in 3 minutes walking.

Rental price
Office 1 (11 square meters): € 414,- per month (plus € 136,- service costs), so € 550,- per month

Office 2 (14 square meters): € 500,- per month (plus € 136,- service costs), so € 636 per month

Office 3 (14 square meters): RENTED

Office 4 (13 square meters): RENTED

Office 5 (35 square meters): RENTED

Office 6 (12 square meters): RENTED

Meeting room: € 45 per hour or € 75 per part of the day of maximum 4 hours

Service costs:
This includes e.g. gas, electrics, water, internet, usage of the common rooms, common- and other userscosts.


Transfer:
The space includes:

- A fully furnished office including furniture

- Central heating

- Common toilet groups

- Common expanded coffee bar and

- A fully decorated common room with flex places


Rent:
Flexible possibilities

Standard ROZ-rental agreement (Model no 7:290 room, depending on use)
The space will only be rented with BTW (VAT)
A deposit / bank guarantee will be asked worth of 1 months' rent.

For gas, water and electricity you will need to pay a down payment (voorschot) (zie under 'rental price' and 'service costs').
Depending on the means to be used this will be agreed upon in agreement with the renter.

The architecture of the 'Amsterdamse School'.
The building represents the Amsterdamse School. This is very unique for Tilburg. Unfortunately, there are not a lot of buildings in this highly attractive building style, in Tilburg.

The Amsterdam School (Dutch: Amsterdamse School) is a style of architecture that arose from 1910 through about 1930 in the Netherlands. The Amsterdam School movement is part of international Expressionist architecture, sometimes linked to German Brick Expressionism. (Source: Wikipedia).

More information can be found on our website: www.oldenkotte.com

All sizes mentioned are purely indicative.

This text is merely as information and can therefore not be seen as an offer for sale or rent. This information binds the owner c.q. renter of this property in no way.

With however much care made, there can be incomplete information c.q. errors in this informative text. Therefore, you cannot derive any rights from this.

This translation can only be used in combination with and as explanation of the Dutch text. In the event of a disagreement or dispute relating to the interpretation of the English text the Dutch text will be binding.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 414,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 136,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar toelichting 2018 volledig verbouwd Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 260 m² Diversen In units vanaf 11 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. 2018 Onderhoud buiten toel. 2018
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
260 m²
In units vanaf
11 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Kabelgoten, systeemplafond, toilet, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Verzamelgebouw
Vergaderruimte, sanitair, pantry/keuken
Flexplek
Ja
Turnkey
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.