Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Petrus Loosjesstraat 15 17 in Tilburg 5013 BW

Petrus Loosjesstraat 15 17

5013 BW Tilburg
Vraagprijs € 750.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

PETRUS LOOSJESSTRAAT 15 en 17 te TILBURG

TE KOOP : BELEGGINGSOBJECT


Verhuurde showroom en bedrijfsruimte met kantoor en vrijstaande bedrijfswoning met garage, gelegen nabij de Ringbaan Noord.

Aan de voorzijde zijn op een verhard terrein diverse parkeerplaatsen aanwezig en aan de linkerzijde is een kleine...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 940 m²
Lees meer

Omschrijving

PETRUS LOOSJESSTRAAT 15 en 17 te TILBURG

TE KOOP : BELEGGINGSOBJECT


Verhuurde showroom en bedrijfsruimte met kantoor en vrijstaande bedrijfswoning met garage, gelegen nabij de Ringbaan Noord.

Aan de voorzijde zijn op een verhard terrein diverse parkeerplaatsen aanwezig en aan de linkerzijde is een kleine tuin. Het perceel heeft aan de voorzijde een grote poort.

De bedrijfsruimte is langdurig verhuurd, de bedrijfswoning is leeg, kan afzonderlijk verhuurd worden en is in het verleden verhuurd voor ongeveer € 1.000 per maand.

De showroom is in 2013 vernieuwd door de huurder.

Perceelsoppervlakte : 1441 m2
Bouwjaar : 1955

Inhoud van de woning : 460 m3
Woonoppervlak: 150 m2 (plus zolder van 18 m2)

BVO bedrijfsruimte : 940 m2 (inclusief showroom en kantoor)
VVO totaal: 900 m2
VVO showroom: 242 m2

Showroom en bedrijfsruimte
De showroom heeft een entree met automatische schuifdeur. De ruimte hierachter is voorzien van een tegelvloer en een verlaagd systeemplafond. Aan de rechterzijde is een keuken en een toiletgroep.
Aan de achterzijde zijn diverse afzonderlijke ruimten. Deze zijn bijvoorbeeld te gebruiken als showroom, kantoor en/of bedrijfsruimte.

Aan de linkerzijde van het perceel is een bedrijfsruimte. Deze is ook te bereiken via de showroom. Aan de voorzijde heeft deze een roldeur. De hal is in meerdere ruimten verdeeld en voorzien van een betonnen vloer en houten spanten (zadeldak).

Voor de hal is aan de linkerzijde een kantoor. Deze bestaat uit twee afzonderlijke ruimten en een separaat toilet en voormalig douche. Deze kantoorruimte is voorzien van enkele beglazing.

De ruimten worden deels verwarmd middels een c.v.ketel Nefit 9000i HR25 (2017), via heaters en airconditioning (warm en koud) .

Een deel van deze faciliteiten is aangelegd door de huurder.

Woning
Op de begane grond is de woonkamer met laminaatvloer, een slaapkamer/studeerkamer met laminaatvloer, een woonkeuken met gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, diepvries en oven (delen werken niet of niet goed) en een bijkeuken. Achter de woning is een kleine tuin.
Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers, een badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel (inclusief meubel).
De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Hier is een extra kamer en een grote zolder met de opstelling van de c.v.ketel.

De vrijstaande woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en c.v.

Petrus Loosjesstraat
De Petrus Loosjesstraat is een zijstraat van de Ringbaan Noord. Derhalve ligt de straat ideaal ten opzichte van de uitvalswegen. Het centrum is op ongeveer 10 minuten reisafstand.

De straat kenmerkt zich door een wisselende bouw met bedrijvigheid en woningen. Op deze hoogte is er ook de nodige bedrijvigheid aan de Ringbaan Noord.

Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname.

Alle genoemde maten en jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 750.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1955 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 940 m² Woonoppervlakte 150 m² Perceeloppervlakte 1441 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 940 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Woonruimte aanwezig Nevenbestemming Belegging, Winkelruimte
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
940 m²
Functie
Winkelruimte
Oppervlakte
242 m²
Verkoop vloeroppervlakte
242 m²
Showroom
Ja
Functie
Belegging
Beleggingstype
Bedrijfsruimte
Regio
Noord-Brabant
Adres tonen
Ja
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
2
Oppervlakte
940 m²
Aantal huurders
1
Bruto aanvangsrendement
8%

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.