Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Zuid-Hollandstraat 24 in Amsterdam 1082 EK

Zuid-Hollandstraat 24

1082 EK Amsterdam
Vraagprijs € 42.000,- k.k.

Omschrijving

ZUID-HOLLANDSTRAAT 24 AMSTERDAM

Nu te koop: garage aan de Zuid-Hollandstraat 24, 1082 EK te Amsterdam Buitenveldert.
Ruime garage met kanteldeur in Amsterdam-Buitenveldert (2.20 m doorrijhoogte), in de Zuid Hollandstraat. Zoekt u opslag of ruimte voor uw auto dan is deze garage de oplossing voor u!
Tevens is de garage interessant voor investeerders in verband met goede...
Lees meer

Kenmerken

Soort object OverigOG
Lees meer

Omschrijving

ZUID-HOLLANDSTRAAT 24 AMSTERDAM

Nu te koop: garage aan de Zuid-Hollandstraat 24, 1082 EK te Amsterdam Buitenveldert.
Ruime garage met kanteldeur in Amsterdam-Buitenveldert (2.20 m doorrijhoogte), in de Zuid Hollandstraat. Zoekt u opslag of ruimte voor uw auto dan is deze garage de oplossing voor u!
Tevens is de garage interessant voor investeerders in verband met goede verhuurmogelijkheden. Gunstige locatie nabij bus en sneltram op de Buitenveldertselaan, in de directe nabijheid van Ring A10 en 10 min. van Schiphol. De garage is voorzien van electra en een wateraansluiting.
De garage heeft een oppervlakte van 18 m2 en is centraal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer en de winkels langs de Buitenveldertselaan. Op loopafstand van de Zuidas en het Amsterdamse Bos. In dit gebied is betaald parkeren ingevoerd. Buitenveldert is sterk in ontwikkeling met de Zuidas, de Amsterdamse toplocatie voor wonen en werken op steenworp afstand. Ook met het oog op de toekomst dus een goede investering.

De garage heeft een breedte van 3 m en een diepte van 6 m.
De deuropening is 2,90 m breed.

Kenmerken:
Oppervlakte 18 m²
Grond erfpacht, jaarlijkse canon 39,37 EUR
Servicekosten € 13,13 per maand
Levering: Z.s.m /in overleg

Aanvullende informatie:
Grondsoort: Voortdurende erfpacht
Huidig tijdvak 16-06-2001 - 15-06-2051

Alle genoemde maten en jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 42.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object OverigOG Bouwvorm Bestaande bouw Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG Kadastrale gegevens Gemeente Amsterdam Sectie AK Perceelnummer 4371 Index 8 Eigendomssituatie Zie akte

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring