Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Borggraaf 2 in Amsterdam 1083 AL

Borggraaf 2

1083 AL Amsterdam
Vraagprijs € 49.000,- k.k.

Omschrijving

Garage aan de Borggraaf 2, 1083 AL te Amsterdam Buitenveldert.
 
Ruime garage met kanteldeur in Amsterdam-Buitenveldert (2.20 m doorrijhoogte), in de Borggraaf, vlakbij Boshuizenstraat. Zoekt u opslag of ruimte voor uw auto dan is deze garage de oplossing voor u!

Tevens is de garage interessant voor investeerders in verband met goede verhuurmogelijkheden....
Lees meer

Kenmerken

Soort object OverigOG
Lees meer

Omschrijving

Garage aan de Borggraaf 2, 1083 AL te Amsterdam Buitenveldert.
 
Ruime garage met kanteldeur in Amsterdam-Buitenveldert (2.20 m doorrijhoogte), in de Borggraaf, vlakbij Boshuizenstraat. Zoekt u opslag of ruimte voor uw auto dan is deze garage de oplossing voor u!

Tevens is de garage interessant voor investeerders in verband met goede verhuurmogelijkheden.
Gunstige locatie nabij bus en sneltram op de Buitenveldertselaan, in de directe nabijheid van Ring A10 en 10 min. van Schiphol. De garage is voorzien van electra en een wateraansluiting.
De garage heeft een oppervlakte van 18 m2 en is centraal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer en de winkels langs de Buitenveldertselaan. Op loopafstand van de Zuidas en het Amsterdamse Bos. In dit gebied is betaald parkeren ingevoerd. Buitenveldert is sterk in ontwikkeling met de Zuidas, de Amsterdamse toplocatie voor wonen en werken op steenworp afstand. Ook met het oog op de toekomst dus een goede investering.

De garage heeft een breedte van 3 m en een diepte van 6 m.
De deuropening is 2,90 m breed.

Kenmerken:
Oppervlakte 18 m²
Grond erfpacht, jaarlijkse canon 39,37 EUR
Servicekosten € 30,13 per maand (incl. stookkosten waarvan 100EUR. terugkomt einde jaar)
Levering: Z.s.m /in overleg

Aanvullende informatie:
Grondsoort: Voortdurende erfpacht
Huidig tijdvak aflopend 2037

Bezichtigingen in de tijd van het Coronavirus COVID-19
In deze bijzondere tijd willen wij ter bescherming van u, de verkoper en ons de volgende regels in acht nemen:
- Bij een bezichtiging is slechts een persoon van ons makelaarskantoor aanwezig. Wij verzoeken u met een beperkte afvaardiging te komen. De makelaar zal zo beperkt mogelijk met u rondlopen. U kunt tijdens de bezichtiging of na afloop alle vragen stellen.
- Indien er meerdere bezichtigingen zijn op dezelfde dag worden deze met ruime tussenpozen gedaan, zodat er zo min mogelijk kans is dat u in contact komt met anderen.
- Wij overhandigen bij voorkeur geen brochure aan u. Wij hebben een digitaal dossier ter beschikking staan met daarin alle relevante informatie over het object. U krijgt van ons een zogenaamde digitale sleutel hiervoor.
- Verder nemen wij de algemeen geldende voorschriften in acht, zoals 1,5 meter afstand houden, u kunt beschermende kleding dragen, na een bezichtiging handen wassen, geen bezichtiging bij ziekte, etc.
- Wij danken u voor uw begrip en wensen u het beste in deze bijzondere tijden. Mochten er vragen zijn, dan kunt u contact met ons opnemen.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 49.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 30,13 Bouwvorm Soort object OverigOG Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Perceeloppervlakte 18 m² Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage voor 1 auto Overig Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG Kadastrale gegevens Gemeente Amsterdam Sectie AK Perceelnummer 4498 Index A37 Oppervlakte 18 m² Eigendomssituatie Eigendom belast met erfpacht Lasten € 39,37 per jaar

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring