Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Bosscheweg 96 in Berkel-Enschot 5056 KD

Bosscheweg 96

5056 KD Berkel-Enschot
Prijs op aanvraag

Omschrijving

BOSSCHEWEG 96 te BERKEL-ENSCHOT

Nieuw bouwen of verbouwen?

Op een perceel van 3.645 m2 aan de brede Bosscheweg kunt u naar hartenlust aan de slag. Wilt u een nieuwe woning bouwen of wilt u de bestaande woning verbouwen? Het kan allemaal.

Bestaande woning
De van oorsprong flamboyante villa “De Roselaer”, ontworpen door Rebel, is de laatste jaren...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1937 Woonoppervlakte 260 m² Aantal kamers 8
Lees meer

Omschrijving

BOSSCHEWEG 96 te BERKEL-ENSCHOT

Nieuw bouwen of verbouwen?

Op een perceel van 3.645 m2 aan de brede Bosscheweg kunt u naar hartenlust aan de slag. Wilt u een nieuwe woning bouwen of wilt u de bestaande woning verbouwen? Het kan allemaal.

Bestaande woning
De van oorsprong flamboyante villa “De Roselaer”, ontworpen door Rebel, is de laatste jaren nauwelijks meer onderhouden en dient gerenoveerd te worden.

Hieronder vindt u de globale gegevens:
Bouwjaar: 1937
Woonoppervlak: 260 m2
Overig inpandige ruimte: 0 m2
Gebouwgebonden buitenruimte: 0 m2
Externe berging: 0 m2
Inhoud: 1.035 m3

Kelder: provisie- en wijnkelder
Begane grond: hal, toilet met fontein, l-vormige woonkamer, kantoor, woonkeuken met apparatuur (werking onbekend), bijkeuken en garage.
Eerste verdieping: twee kamers en drie slaapkamers, badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele vaste wastafel en balkon.
Tweede verdieping: slaapkamer en zolder.

Er is een, vermoedelijk, gesaneerde bovengrondse olietank aanwezig (ingepakt in polyester).

Bouwperceel
Uw eigen vrijstaande villa aan de Bosscheweg in Berkel-Enschot? Dat kan! Maak zelf een mooi plan en maak uw eigen droomhuis.

Hieronder en bij de foto’s vindt u gegevens uit het bestemmingsplan. Hieruit blijkt dat er in het bouwvlak een grote nieuwe woning gezet kan worden. Er is navraag gedaan bij de gemeente en er is een bouw mogelijk van ongeveer 16x20 meter (diepte x breedte), dus 320 m2 aan grondoppervlak. Dit zou dus een woning kunnen zijn tot ongeveer 2.500 m3 inhoud (met een gemiddelde hoogte van 8 meter)!

Voor het bestemmingsplan van de Gemeente Tilburg zie onze brochure.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Alle genoemde maten en jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht Status Verkocht Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Villa Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 1937 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan drukke weg Indeling Woonoppervlakte 260 m² Perceeloppervlakte 3645 m² Inhoud 1035 m³ Aantal kamers 8 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen en een kelder Energie Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 2 auto's Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Slecht Onderhoud buiten Slecht Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Berkel Sectie A Perceelnummer 4525 Oppervlakte 3645 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring