Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Zuid-Oosterstraat 66 in Tilburg 5014 BC

Zuid-Oosterstraat 66

5014 BC Tilburg
Vraagprijs € 275.000,- k.k.

Omschrijving

ZUID OOSTERSTRAAT 66 te TILBURG

Erkerwoning in het centrum van Tilburg

De woning ligt vrijwel op de hoek met de Besterdring, op het einde van het doodlopende stuk in de Zuid-Oosterstraat.

Indeling
Bouwjaar: 1938
Perceel: 196 m2
Gebruiksoppervlak Wonen: 187 m2
(begane grond: 97 m2, eerste verdieping: 50 m2, tweede verdieping: 40 m2)...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1938 Woonoppervlakte 187 m² Aantal kamers 7
Lees meer

Omschrijving

ZUID OOSTERSTRAAT 66 te TILBURG

Erkerwoning in het centrum van Tilburg

De woning ligt vrijwel op de hoek met de Besterdring, op het einde van het doodlopende stuk in de Zuid-Oosterstraat.

Indeling
Bouwjaar: 1938
Perceel: 196 m2
Gebruiksoppervlak Wonen: 187 m2
(begane grond: 97 m2, eerste verdieping: 50 m2, tweede verdieping: 40 m2)
Inhoud: 565 m3
Tuin: 78 m2

Begane grond
U komt binnen in een hal.

Rechtvooruit is een tweede hal met toilet. Daarachter is een grote woonkamer met laminaatvloer en voorraadkast. Aan de voorzijde is een kamer. Het is mogelijk om beide ruimten samen te trekken.
Aan de achterzijde is een uitbouw en een open keuken. De open keuken is voorzien van diverse onder- en bovenkasten, een kookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser.
Er is een bijkeuken met badkamer met douche en wastafel en de opstelling van de c.v.ketel. Daarachter is een tweede slaapkamer.

Tuin
Aan de achterzijde is een grote tuin van 78 m2. De tuin is bijna geheel bestraat.

Eerste verdieping
In de centrale hal op de begane grond is de trap naar de overloop van de eerste verdieping.
Aan de voorzijde is een kitchenette. Deze is voorzien van diverse onder- en bovenkasten, losse koelkast, losse inductiekookplaat, losse wasmachine en droger.
De eerste kamer is aan de voorzijde. Deze heeft een erker en een laminaatvloer.
Aan de achterzijde is een algemene badkamer. Deze is voorzien van een douche, toilet en vaste wastafel.
De tweede kamer is aan de achterzijde. Ook deze is met laminaatvloer.

Tweede verdieping
Via de trap op de overloop van de eerste verdieping komt u op de overloop van de tweede verdieping.
Aan de voorzijde is een kitchenette met boven- en onderkasten, kookplaat, afzuigkap, koelkast.
Er zijn twee slaapkamers. De kamer aan de voorzijde heeft een dakkapel en laminaatvloer.
De kamer aan de achterzijde heeft ook een dakkapel en laminaatvloer.
Aan de achterzijde is een badkamer met douche, toilet en vaste wastafel. De ruimte behoeft onderhoud.

Algemeen
- De erkerwoning is gelegen in het centrum van Tilburg.
- De woning is nu deels verhuurd, en kan in deels verhuurde staat of leeg worden opgeleverd.
- Er is isolerende beglazing, deels in kunststof kozijnen.
- Het is onbekend of de uitbouw op de begane grond legaal is verbouwd. Het valt mogelijkerwijs onder het vergunningsvrije deel.
- Er is geen lijst van zaken aanwezig. Alle in het object op datum van overdracht aanwezige zaken behoren bij de koop (tenzij deze van huurder zijn).

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Alle genoemde maten en jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.


Bezichtigingen in de tijd van het Coronavirus COVID-19
In deze bijzondere tijd willen wij ter bescherming van u, de verkoper en ons de volgende regels in acht nemen:
- Bij een bezichtiging is slechts een persoon van ons makelaarskantoor aanwezig. Wij verzoeken u met een beperkte afvaardiging te komen. De makelaar zal zo beperkt mogelijk met u rondlopen. U kunt tijdens de bezichtiging of na afloop alle vragen stellen.
- Indien er meerdere bezichtigingen zijn op dezelfde dag worden deze met ruime tussenpozen gedaan, zodat er zo min mogelijk kans is dat u in contact komt met anderen.
- Wij overhandigen bij voorkeur geen brochure aan u. Wij hebben een digitaal dossier ter beschikking staan met daarin alle relevante informatie over het object. U krijgt van ons een zogenaamde digitale sleutel hiervoor.
- Verder nemen wij de algemeen geldende voorschriften in acht, zoals 1,5 meter afstand houden, u kunt beschermende kleding dragen, na een bezichtiging handen wassen, geen bezichtiging bij ziekte, etc.
- Wij danken u voor uw begrip en wensen u het beste in deze bijzondere tijden. Mochten er vragen zijn, dan kunt u contact met ons opnemen.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 275.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Bouwjaar 1938 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 187 m² Perceeloppervlakte 196 m² Inhoud 565 m³ Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 6 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Dubbel glas Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 78 m² (12.0 m bij 6.5 m) Ligging hoofdtuin Noord Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Tilburg Sectie N Perceelnummer 16692 Oppervlakte 196 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring