Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Petrus Loosjesstraat 17 in Tilburg 5013 BW

Petrus Loosjesstraat 17

5013 BW Tilburg
Vraagprijs € 225.000,- k.k.

Omschrijving

PETRUS LOOSJESSTRAAT 17 te TILBURG

OPEN HUIS ZATERDAG 30 MAART TUSSEN 11:00 EN 15:00 UUR.

Vrijstaande bedrijfswoning met tuin en garage, gelegen nabij de Ringbaan Noord.

Aan de rechterzijde is het parkeerterrein van de achtergelegen showroom/bedrijfsruimte. Ook deze verhuurde ruimte staat te koop. Zie hiervoor onze andere advertentie....
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1955 Woonoppervlakte 150 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

PETRUS LOOSJESSTRAAT 17 te TILBURG

OPEN HUIS ZATERDAG 30 MAART TUSSEN 11:00 EN 15:00 UUR.

Vrijstaande bedrijfswoning met tuin en garage, gelegen nabij de Ringbaan Noord.

Aan de rechterzijde is het parkeerterrein van de achtergelegen showroom/bedrijfsruimte. Ook deze verhuurde ruimte staat te koop. Zie hiervoor onze andere advertentie.

Globale indeling
Bouwjaar: 1955
Inhoud: 460 m3
Woonoppervlak: 150 m2 (plus zolder van 18 m2). Let op: het betreft een bedrijfswoning.
Overig inpandige ruimte: 0 m2 (exclusief garage)
Gebouwgebonden buitenruimte: 0 m2
Bergruimte: 0 m2
Perceel: het kadastrale perceel maakt onderdeel uit van een groter perceel. Bij partiele verkoop zal dit gesplitst worden.

Begane grond: hal, toilet, woonkamer, woonkeuken, bijkeuken;
Eerste verdieping: twee slaapkamers en een badkamer
Tweede verdieping: kamer, grote zolder

Begane grond
Op de begane grond is de woonkamer met laminaatvloer, een slaapkamer/studeerkamer met laminaatvloer, een woonkeuken met gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, diepvries en oven (delen werken niet of niet goed) en een bijkeuken. Achter de woning is een kleine tuin.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers, een badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel (inclusief meubel).

Tweede verdieping
De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Hier is een extra kamer en een grote zolder met de opstelling van de c.v.ketel.

De vrijstaande woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing en c.v.

Petrus Loosjesstraat
De Petrus Loosjesstraat is een zijstraat van de Ringbaan Noord. Derhalve ligt de straat ideaal ten opzichte van de uitvalswegen. Het centrum is op ongeveer 10 minuten reisafstand.

De straat kenmerkt zich door een wisselende bouw met bedrijvigheid en woningen. Op deze hoogte is er ook de nodige bedrijvigheid aan de Ringbaan Noord.

Bestemmingsplan
De bestemming van de bedrijfswoning is Gemengd-Grootschalig. (Kijk voor alle voorschriften in het bestemmingsplan)

Dit betekent dat is toegestaan:
- bedrijven, behorende tot maximaal categorie 2 uit Bijlage 1 Staat van bedrijfsactiviteiten
- kantoren tot maximaal 250m² bruto vloeroppervlak
- recreatie
- sport
- dienstverlening

Voor meer informatie over de bestemming kunt u contact opnemen met de verkopende makelaar, Hein Oldenkotte.

Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Alle genoemde maten en jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 225.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning vrijstaande woning Kwaliteit woning Eenvoudig Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 1955 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk en bedrijventerrein Indeling Woonoppervlakte 150 m² Perceeloppervlakte 187 m² Inhoud 460 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Ligging hoofdtuin West Kwaliteit tuin normaal Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, voor 1 auto(s). Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk tot goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Bedrijfswoning Kadastrale gegevens Gemeente Tilburg Sectie N Perceelnummer 12797 Oppervlakte 187 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.