Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Houtstraat 123 in Tilburg 5046 DJ

Houtstraat 123

5046 DJ Tilburg
Vraagprijs € 175.000,- k.k.

Omschrijving

HOUTSTRAAT 123 TE TILBURG

Hoekwoning met overbouwde poort en garage.

De garage heeft als bestemming “Wonen”.

Indeling
Bouwjaar: 1928
Perceel: 170 m2
Gebruiksoppervlak Wonen: 110 m2
(Begane grond: 69 m2, eerste verdieping: 41 m2)
Overig inpandige ruimte: 26 m2
(garage: 19 m2 en extra kamer: 7 m2. De zolder is niet meegenomen...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1928 Woonoppervlakte 110 m² Aantal kamers 8
Lees meer

Omschrijving

HOUTSTRAAT 123 TE TILBURG

Hoekwoning met overbouwde poort en garage.

De garage heeft als bestemming “Wonen”.

Indeling
Bouwjaar: 1928
Perceel: 170 m2
Gebruiksoppervlak Wonen: 110 m2
(Begane grond: 69 m2, eerste verdieping: 41 m2)
Overig inpandige ruimte: 26 m2
(garage: 19 m2 en extra kamer: 7 m2. De zolder is niet meegenomen in de berekening.)
Gebouwgebonden buitenruimte: 0 m2
Externe bergruimte: 0 m2.

Begane grond
De begane grond is onderverdeeld in drie min of meer zelfstandige ruimten.

U komt binnen in een hal. Aan de rechterzijde is de woonkamer met een open keuken. Aan de linkerzijde is een badkamer met douche.

Aan de achterzijde zijn twee ruimten.
De eerste is in het verlengde van de hoofdbouw. Deze ruimte bestaat uit twee kamers en een badkamer. De ruimte is circa 20 m2 groot.

De tweede ruimte heeft een kamer, een keuken en een badkamer. De ruimte is circa 19 m2 groot.

Er is een extra kamer achter de tweede ruimte. Deze extra kamer is zonder vergunning gebouwd en zal vermoedelijk afgebroken dienen te worden. De ruimte is circa 7 m2 groot.

Indien u een andere indeling wenst dan zijn er mogelijkheden. u kunt deze aan onze makelaar voorleggen.

Er is een betegelde tuin van circa 37 m2.

Garage
Er is een eenvoudige garage met roldeur. Deze is circa 19 m2 groot.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is te bereiken via de stalen trap aan de achterzijde van de woning. Vrijwel de gehele verdieping heeft een laminaatvloer.

U komt binnen in een overloop. Daarachter is een kamer met kitchenette. Deze is voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap en koelkast. Er zijn twee slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en vaste wastafel.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is te bereiken middels een vliezotrap in de hal van de eerste verdieping.

Deze open zolder is geisoleerd. Hier is de opstelling van de c.v.ketel.

Alternatieve bestemming garage
Via ruimtelijkeplannen.nl kan het bestemmingsplan ingezien worden. Dit bestemmingsplan geeft aan dat de gehele straat de bestemming wonen heeft, waaronder de garage. Dit zou kunnen betekenen dat van de garage een zelfstandige woning of een woonruimte gekoppeld aan de woning op nr. 123 gemaakt kan worden. Het kan zijn dat de gemeente meer eisen stelt, zoals extra parkeerplaatsen. Deze zouden door middel van een drive-in woning ter plaatse geregeld kunnen worden.
Verkoper heeft geen aanvullende vragen gesteld aan de gemeente en weet niet of bovenstaande conform nadere eisen van de gemeente mogelijk is.

Bijzonderheden:
- Het pand is gelegen aan de Houtstraat, aan het begin van de straat. Dat wil zeggen dicht bij de Veldhovenring.
- Er is voldoende parkeerruimte in de straat.
- De woning verkeerd in een matige toestand.
- De kozijnen zijn deels hout en deels kunststof. De ramen zijn deels geisoleerd.
- Diverse ramen zijn glas-in-lood.
- Er zijn rolluiken. De werking is onbekend.
- De feitelijke verdeling in drie min of meer zelfstandige ruimten zegt niets over de juridische toestand van de woning. Verkoper staat hier niet voor in. Koper dient hiervoor zelf afspraken te maken met de gemeente.
- In verband met de hoogte kan het zijn dat de garage officieel geen overig inpandige ruimte is.
- Aangezien het een bijzonder object betreft, kunt u nadere informatie opvragen bij de verkopende makelaar.

Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 175.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Eenvoudig Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 1928 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg Indeling Woonoppervlakte 110 m² Perceeloppervlakte 170 m² Overige inpandige ruimte 26 m² Inhoud 303 m³ Aantal kamers 8 Aantal slaapkamers 5 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 37 m² (7.4 m bij 5.0 m) Ligging hoofdtuin Zuidwest Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, voor 2 auto's Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Matig Onderhoud buiten Matig Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Rolluiken Kadastrale gegevens Gemeente Tilburg Sectie N Perceelnummer 15372 Oppervlakte 170 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.