Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Korvelplein 202 in Tilburg 5025 JX

Korvelplein 202

5025 JX Tilburg
Vraagprijs € 165.000,- k.k.

Omschrijving

KORVELPLEIN 202 TE TILBURG

Kluswoning of projectontwikkeling.

De ruime woning met bijgebouwen verkeerd in een zeer eenvoudige toestand.

Globale indeling
Bouwjaar: 1928
Perceeloppervlak: 170 m2
Inhoud: 500 m3
Woonoppervlak: 156 m2
(volledig begane grond 105 m2, eerste verdieping 51 m2)
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1928 Woonoppervlakte 156 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

KORVELPLEIN 202 TE TILBURG

Kluswoning of projectontwikkeling.

De ruime woning met bijgebouwen verkeerd in een zeer eenvoudige toestand.

Globale indeling
Bouwjaar: 1928
Perceeloppervlak: 170 m2
Inhoud: 500 m3
Woonoppervlak: 156 m2
(volledig begane grond 105 m2, eerste verdieping 51 m2)

Begane grond: hal, twee kamers, bijkeuken c.q. berging
Eerste verdieping: grotendeels open zolder, bereikbaar via vaste trap
Tweede verdieping: open verdieping

Begane grond
U komt binnen in een hal.

Links en rechts zijn twee kamers. Daarachter ligt een keuken. Vervolgens komt u in een bijkeuken met badkamer en toilet. Daarachter ligt een extra ruimte.

Eerste verdieping
Vanuit de trap in een tweede hal op de begane grond komt u op de open zolderverdieping.

De ruimte is enigszins door lichte scheidingswanden gesplitst.

Tweede verdieping
Op de eerste verdieping zijn twee verdiepingsvloeren gemaakt, zodat er extra ruimte is ontstaan.

Tuin
In de tuin staan enkele extra ruimten. De tuin is nauwelijks onderhouden. Er is een toegang via de Korenbloemstraat.

Algemeen
- Gelegen aan het Korvelplein, aan de zijde van de winkels.
- Het Korvelplein is een beschermd stadsgezicht.
- Voldoende parkeermogelijkheid aan het plein en aanliggende straten.
- De woning verkeerd in een zeer eenvoudige toestand. Dit zal worden opgenomen in de koopovereenkomst.
- Het bestemmingsplan geeft vele mogelijkheden gezien de bestemming “Centrum”. Het gedeelte van het perceel aan de Korenbloemstraat heeft ook deze bestemming, maar niet als bouwvlak maar als “Erf”. Voor een compleet beeld van de bestemming raden wij u aan te kijken op www.ruimtelijkeplannen.nl of te informeren bij de gemeente.
- De juridische status van de bijgebouwen is niet bekend.
- Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname. In dit geval is er geen lijst van zaken en wordt de woning achtergelaten zoals deze op overdrachtsdatum er bij ligt.

Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 165.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning tussenwoning Kwaliteit woning Eenvoudig Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 1928 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum Indeling Woonoppervlakte 156 m² Perceeloppervlakte 341 m² Inhoud 500 m³ Aantal kamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 75 m² (15.0 m bij 5.0 m) Achterom Ja Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Beschermd stads- of dorpsgezicht, Kluswoning Onderhoud binnen Slecht Onderhoud buiten Slecht Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Tilburg Sectie Q Perceelnummer 5333 Oppervlakte 341 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.