Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Onder bod
Nieuwravenstraat 1 Bis in Utrecht 3522 RK

Nieuwravenstraat 1 bis

3522 RK Utrecht
Vraagprijs € 275.000,- k.k.

Omschrijving

Nieuwravenstraat 1 bis Utrecht

Leuk, speels ingedeeld appartement met twee slaapkamers op de hoek van de Nieuwravenstraat en de Mijdrechtstraat aan de rand van het centrum van Utrecht. De vernieuwde wijk Rotsoord ligt net aan de andere kant van het water en het gezellige Ledig Erf is op 10 minuten lopen.

Indeling
Bouwjaar: 1930...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1930 Woonoppervlakte 78 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Nieuwravenstraat 1 bis Utrecht

Leuk, speels ingedeeld appartement met twee slaapkamers op de hoek van de Nieuwravenstraat en de Mijdrechtstraat aan de rand van het centrum van Utrecht. De vernieuwde wijk Rotsoord ligt net aan de andere kant van het water en het gezellige Ledig Erf is op 10 minuten lopen.

Indeling
Bouwjaar: 1930
Gebruiksoppervlak wonen: 78 m2
(Begane grond: 1 m2, eerste verdieping: 27 m2, tweede verdieping: 50 m2)
Gebruiksoppervlak overig inpandig: 0 m2
Gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte: 7 m2
Gebruiksoppervlak externe berging: 0 m2
Inhoud: 250 m3

Begane grond: hal en trap naar de verdiepingen.
Eerste verdieping: masterbedroom, wasruimte, fontein, toilet en balkon.
Tweede verdieping: keuken, badkamer, tweede slaapkamer en woonkamer.

Begane grond:
U komt binnen in een hal met links de meterkast. Achter de entree is de trap naar de verdiepingen.

Eerste verdieping:
Via de trap in de hal op de begane grond komt u op de overloop van de eerste verdieping.

Aan de voorzijde is de masterbedroom met laminaatvloer.

Ook de vernieuwde wasruimte, met aansluitingen voor wasmachine en droger zijn aan de voorkant.

Aan de achterzijde is een vernieuwd zwevend toilet.

Het balkon, uitkijkend over binnentuinen, is ook aan de achterzijde.

Tweede verdieping
Middels de trap op de overloop van de eerste verdieping komt u op de overloop van de tweede verdieping.

In het verlengde van de overloop is de keuken. Deze is voorzien van diverse onder- en bovenkasten, gaskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, koelkast en vaatwasser. De cv-ketel is netjes in een kast weggewerkt.

De badkamer heeft een ligbad, douche met deur en vaste wastafel.

Tegenover de keuken is de tweede slaapkamer.

Achter de keuken is de woonkamer. De woonkamer, keuken en slaapkamer hebben een laminaatvloer.

VvE Mijdraaf
Het appartementencomplex bestaat uit 8 appartementen.

De meeste leden zijn rond de 25-40 jaar.

De afgelopen jaren is het complex goed onderhouden. Zo is er geschilderd (3 jaar geleden) en er is een funderingsonderzoek en een onderzoek naar gasleidingen geweest (2018).

De bijdrage voor de VvE is maandelijks € 75--.

Algemeen:
- Het appartementencomplex ligt op de hoek van de Nieuwravenstraat en de Mijdrechtstraat.
- Gelegen aan de rand van centrum van Utrecht. Het centrum ligt op ongeveer 5 minuten fietsen.
- Er zijn houten kozijnen met isolerende beglazing.
- De combiketel is uit 2012 (HR Remeha Avanta).


Vraag altijd naar de lijst van zaken. De in deze brochure omschreven zaken horen niet altijd bij de woning en gaan soms mee en zijn soms ter overname.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten. In dit kader merken wij op dat het Ministerie van VROM bij de basisregistraties een afwijking van 15% toelaatbaar acht. Wij gaan uit van eenzelfde toelaatbaar verschil. Hierbij zijn geen interpretatieverschillen in meegenomen. Deze kunnen leiden tot een extra verschil.

Alle genoemde maten en jaartallen zijn circa en zuiver indicatief.
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een 'ondertekende koopovereenkomst'.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.


Bezichtigingen in de tijd van het Coronavirus COVID-19
In deze bijzondere tijd willen wij ter bescherming van u, de verkoper en ons de volgende regels in acht nemen:
- Bij een bezichtiging is slechts een persoon van ons makelaarskantoor aanwezig. Wij verzoeken u met een beperkte afvaardiging te komen. De makelaar zal zo beperkt mogelijk met u rondlopen. U kunt tijdens de bezichtiging of na afloop alle vragen stellen.
- Indien er meerdere bezichtigingen zijn op dezelfde dag worden deze met ruime tussenpozen gedaan, zodat er zo min mogelijk kans is dat u in contact komt met anderen.
- Wij overhandigen bij voorkeur geen brochure aan u. Wij hebben een digitaal dossier ter beschikking staan met daarin alle relevante informatie over het object. U krijgt van ons een zogenaamde digitale sleutel hiervoor.
- Verder nemen wij de algemeen geldende voorschriften in acht, zoals 1,5 meter afstand houden, u kunt beschermende kleding dragen, na een bezichtiging handen wassen, geen bezichtiging bij ziekte, etc.
- Wij danken u voor uw begrip en wensen u het beste in deze bijzondere tijden. Mochten er vragen zijn, dan kunt u contact met ons opnemen.
Overdracht Status Onder bod Vraagprijs € 275.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement maisonnette Bouwjaar 1930 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg Indeling Woonoppervlakte 78 m² Gebouwgebonden buitenruimte 7 m² Inhoud 250 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Gelegen op 2e woonlaag Energie Isolatie Dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel HR Remeha Avanta (Gas Combiketel, Eigendom) Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Parkeervergunningen Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 75,00 Kadastrale gegevens Gemeente Catharijne Sectie D Perceelnummer 7974 Index 4 Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring