Mijn favorieten

Makelaardij


Uniek Totaalpakket!

Wilt u alles onder één dak? Verkoop van uw woning, uw zoekwensen, aankoop van uw nieuwe woning, uw hypotheekadvies en uw verzekeringen?

Wij bieden u een totaalpakket aan met al deze diensten tegen een zeer concurrerend totaaltarief.

Zo hebt u maar één contactpersoon.

Ook kunnen wij uw WOZ-bezwaarschrift en belastingaangifte voor u verzorgen.

Vraag naar de voorwaarden. Desgewenst maken wij een pakket helemaal ingericht naar uw wensen.


Algemeen

Voor zowel de aankoop en verkoop alsmede voor huren en verhuren van woningen en bedrijfs onroerend goed (BOG) bent u bij ons aan het juiste adres.

Op basis van uw wensen leidt een zoekopdracht tot gerichte aanbiedingen. U kunt rekenen op realistische taxatierapporten en goed onderbouwd advies. Bij elk besluit tot aan- of verkoop maken wij u graag wegwijs in de vele regels en bepalingen die voor uw beslissing van betekenis zijn. Met onze zorgvuldige begeleiding komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Als u een aan- of verkoopgesprek van een woning of bedrijfspand wilt aanvragen en als u zich wilt inschrijven voor de (ver) huur van een woning of bedrijfspand, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Klik hier voor het contactformulier.


Verkoop en aankoop van woningen en BOG

Wilt u een zorgvuldige en uitgebreide dienstverlening bij de verkoop of aankoop van uw onroerende zaak?

Maak dan gebruik van onze jarenlange ervaring (90 jaar) in Tilburg en onze expertise.

Bij ons is de verkoop of koop van uw onroerende zaak handwerk.


Taxatie, NWWI-taxaties en BOG-taxaties

Wij hebben de kennis in huis om de concrete, zakelijke waarde van een pand vast te stellen. Hierbij stellen wij ons uiteraard op als onafhankelijke partij.
 
Wij zijn gecertificeerd om NWWI-taxaties uit te voeren (speciaal voor hypotheken).

Onze specialisatie ligt in de taxatie van moeilijke objecten en taxaties bij echtscheiding, overlijden of voor fiscale doelen.

Als u een taxatie wilt aanvragen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Klik hier voor ons contactformulier.  Uiteraard kunt u ons ook mailen op info@oldenkotte.com of telefonisch contact opnemen via 013-5321217.


Verhuur van woningen en BOG

Al vier generaties lang zijn wij experts op het gebied van verhuren van woningen, appartementen, kamers, winkels, kantoren, bedrijfshallen en garages.

Of u bijvoorbeeld een winkelruimte hebt in de Heuvelstraat of een woning op de Bredaseweg, u bent bij ons aan het juiste adres.

Wij maken gebruik van standaardhuurovereenkomsten van de ROZ en hebben deze aangevuld met een aantal beschermende bepalingen tegen onwillige huurders en slecht gebruik van de ruimte.

Daarnaast wordt iedere huurder aan een uitgebreid onderzoek onderworpen: naast controle op het werk, is er ook een NVM-woontoets en wordt samen met de gemeente Tilburg gewerkt aan een convenant ter bescherming van de verhuurder.

Klik hier voor onze AVG privacyverklaring.